2024. jún. 16., vasárnap
II. fociliga: Véleményes ítélet után mentett pontot a listavezető Somorján

II. fociliga: Véleményes ítélet után mentett pontot a listavezető Somorján

2022.4.7. 07:58
ujszo.com

A somorjai STK csapata 1:1-es döntetlent játszott a listavezető Podbrezová ellen a II. labdarúgóliga pótolt mérkőzésén. A vendégek a hajrában egy véleményes játékvezetői ítélet után egyenlítettek.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

A somorjai csapat ezúttal négy DAC-játékossal egészült ki: a védelemben Brunetti, a középpályán Njie, a támadósorban Sharani és Vera kapott szerepet.

Gyorsan kiderült, hogy az STK-nak nincs mitől tartania, az első tíz percben enyhébb, a másodikban pedig jelentősebb mezőnyfölényt dolgozott ki a hazai csapat a listavezető ellen. A somorjaiak aktív játékához helyzetek is társultak, közülük több is góllal kecsegtetett: például az 5. percben Nagy Péter szemfüles emelése, amely kis híján bepottyant a vendégek kapujába. Nagy Péter a 19. percben is főszereplő volt egy kapu előtti kavarodás során, egy perccel később pedig Leginus előtt is komoly helyzet adódott, de Ludha kapus mindkét alkalommal menteni tudott. A somorjaiakat a lelátó legifjabb szurkolói biztatták a legnagyobb átéléssel, az 5-10 éves forma srácok néha szinte extázisban kiabálták a csapat (vagy épp Sharani) nevét.

Michal Kuruc, a somorjaiak vezetőedzője a tavaszi szezonrajt előtt úgy fogalmazott: előfordul, hogy a DAC-ból érkező játékosok gyengébb teljesítményt nyújtanak a hazai, somorjai játékosoknál, de ezúttal emiatt biztosan nem fájt a feje, mivel Njie,Vera és Sharani is szimpatikusan futballozott.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai