2024. júl. 13., szombat
dac

Idén is folytatódik a Gyere velünk a DAC-ra projekt!

2019.3.11. 09:03
fcdac.sk
fcdac.sk
Már lehet regisztrálni a rájátszás első hazai mérkőzésére. 
 
A kockázatosnak minősített DAC-Slovan rangadón és az iskolai szünetre eső DAC-Szenice bajnoki mérkőzésen nem tudtunk diákokat fogadni, ám az idei harmadik hazai találkozóval folytatjuk a nagy sikerű „Gyere velünk a DAC-ra!” projektet.
Azt, hogy pontosan mikor és ki ellen lép pályára a DAC, csak szombaton fogjuk megtudni, regisztrálni azonban már lehet.A hétvégi 22. fordulóval zárul a Fortuna Liga 2018/19-es idényének alapszakasza (a DAC Aranyosmaróton vendégszerepel, 2019. március 9-én, szombaton 14:00 órától), ezt követően alakul ki csak a rájátszás menetrendje. Az viszont már most biztos, hogy a DAC hazai pályán és a március 16-17. hétvégén kezdi meg a felsőházi küzdelmet. Erre a találkozóra vonatkozik a most meghirdetett regisztráció.A jelentkezési határidő 2019. március 12., kedd 24:00 óra. A jelentkezési formanyomtatványt innen töltheti le; kérjük, hogy kitöltése után küldjék el azt a jatek [at] fcdac.sk email címre. A jelentkezési lapra kérünk egy rövid indoklást, hogy miért éppen az ön iskoláját, szervezetét válasszuk. A legfrappánsabbválaszt beküldő a mérkőzés mellett a DAC játékosainak látogatását is élvezheti a MOL Arénában. A kiválasztott mérkőzésnek kérjük feltüntetni: a rájátszás 1. fordulója.

A „Gyere velünk a DAC-ra!” projektről

A DAC hazai összecsapásaira szervezett élménykirándulás az ide- és hazajutás biztosításából, a belépőkből, fotózásból és emléktárgyakból áll. A fiatalok továbbá megtekinthetik a stadiont, és a pályára is ráléphetnek. Az előző idénytől a projekt immár a Futballmánia égisze alatt fut.

A projektben iskolák, csapatok és szervezetek vehetnek részt, Dunaszerdahely 100 kilométeres körzetében. A maximális létszám 30 gyermek és 2 felnőtt kísérő pedagógus.

Az FC DAC 1904 a következő programot biztosítja (nagyjából 3-4 óra időtartamban)

- Felveszi a diákokat az iskola/szervezet helyszínén (2 órával a mérkőzés kezdete előtt)

- Az emléktárgyak átadása

- A DAC találkozójának megtekintése

- Fotózás

- A mérkőzés után a gyerekek autóbusszal jutnak vissza az iskolához

A fentebb olvasható aktivitásokat a DAC INGYEN kínálja az iskoláknak és a szervezeteknek!

Copyright © 2024 Somorjai