2024. júl. 20., szombat
Hétfőn újra kinyitnak a csallóközi fürdők

Hétfőn újra kinyitnak a csallóközi fürdők

2021.5.24. 08:00
ujszo.com

A folyamatosan javuló járványhelyzetnek köszönhetően hétfőtől enyhébb, narancssárga besorolásba kerül a Dunaszerdahelyi járás. Bő fél év után a fürdők is megnyitják kapuikat.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com
 
A kormány szerdán elfogadta a járások Covid-automata szerinti új besorolását, ennek értelmében a Dunaszerdahelyi járásban is enyhülhetnek a korlátozások. Például már a z éttermek, kávézók beltereiben is helyet foglalhatnak a vendégek, ami igazán jó hír a szolgáltatóknak. Az elmúlt napok hideg, csapadékos időjárása ugyanis nem volt vendégcsalogató.
Az enyhítésnek köszönhetően a fürdők és akvaparkok is megnyitnak. A járványügyi intézkedések ugyan korábban is lehetővé tették, hogy bő fél éves zárva tartás után elinduljon a strandszezon, de a szigorúan korlátozták a jelenlévők számát. A dunaszerdahelyi Thermalparkban például tíz vendéget engedhettek volna be a tíz medencébe. Ezért a héten csak a szaunavilág nyitott ki, a strandszezon elindításának dátumát az enyhébb besoroláshoz kötötték. Hétfőtől újra lehet lubickolni a strandon. „Ha nem változott a szabályozás, akkor hétfőtől ötszáz embert fogadhatunk. Számos medence megnyit, a gyerekmedencén kívül az összes működni fog” – közölte Somogyi Gábor, a Thermalpark igazgatója hozzátéve, hogy új munkatársakat is keresnek majd a fürdőbe.

 

További információt ITT OLVASHAT.

 

Copyright © 2024 Somorjai