2021. okt. 18., hétfő - Lukács
futbal_hu

Hathatós DAC-segédlettel kiütéses győzelmet aratott a Somorja

2020.10.5. 14:21
ma7.sk
Őry Tibor/FC ŠTK Somorja

A szlovák másodosztály vasárnap kora délelőtti mérkőzésén a Somorja hazai pályán lépett pályára a Slovan tartalékcsapata ellen. A csallóközi együttes hozta is a kötelezőt a sereghajtó ellenében, és több DAC-játékossal a pályán győzött.

A hírt a következő internetes portál közölte: ma7.sk

A szlovák másodosztály 11. fordulójában a Somorja hazai pályán léphetett pályára, a sereghajtó pozsonyi Slovan tartalékcsapata ellen. A vendégek a bajnokságban formán kívül teljesítenek, a mérkőzést megelőzően minden bajnokijukat elvesztették.

A hazaiak kezdőjében több dunaszerdahelyi futballista is lehetőséget kapott, többek között a fiatal kapus Veszelinov Dániel, Jorge Méndez, Matuš Malý, Martin Bednár, Sebastian Nebyla, valamint a héten Somorjára kölcsönbe érkező Jakub Švec is pályára léphetett.

A hazaiak az első negyedóra végén Sebastian Nebyla góljával megszerezték a vezetést. A fiatal futballista idén igazolt Dunaszerdahelyre, de eddig még nem sikerült bemutatkoznia a sárga-kékeknél. A találkozó elején a pozsonyiak már a 13. percben emberhátrányba kerültek, miután Habodaszt azonnali piros lappal kiállította a játékvezető. Az első félidőben újabb találat nem született, így egygólos somorjai vezetéssel mehettek szünetre a csapatok.

Fordulást követően az emberelőnyben futballozó hazaiak gólokra váltották előnyüket.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2021 Somorjai