2024. máj. 20., hétfő
ujszo_il

Grace-kupa karantén idején

2020.5.13. 08:55
ujszo.com

A mozgássérültek nagypakai szervezete úgy döntött, őket a karantén sem fogja hátráltatni, nem hazudtolták meg önmagukat és hűen a szervezet szlogenjéhez – állandó mozgásban vagyunk – néhány napja megrendezték a Grace-kupa karanténváltozatát.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

Mindenki a neki megfelelő időpontban játszott. - A szerző felvétele

Jó néhány közös rendezvényről lemondva és a kialakult helyzet miatt lemaradva, a Grace Mozgássérültek Szervezete úgy döntött, elég volt, most már elindulnak, és pár nappal ezelőtt megszervezték a Grace-kupa karanténváltozatát. Elsősorban a dartsról szólt a verseny. Minden résztvevő a saját otthonában versenyzett a saját dartsfelszerelésével.

„Akinek nem volt, annak a verseny idejére kölcsönöztük. Négy kategóriában zajlott a verseny, férfi, női, ifjúsági és speciális kategóriában, amelyben a súlyosan mozgássérültek vettek részt. A verseny feltételei mindenki számára egyformák voltak, vagyis háromszor öt dobás, amiről fényképet és vágatlan videófelvételeket kellett készíteni a résztvevőknek. Ezek alapján alakult ki a végeredmény, amit több szinten is ellenőriztünk”

– magyarázza a rendhagyó versenyfeltételeket Sárközi Tibor, a Grace nagypakai egyesületének elnöke.

A verseny néhány napig tartott, nem egy időben zajlott, mindenki a neki megfelelő időpontban játszott. Amikor lehetségessé vált a szabadtéri sportolás, az ifjúsági csapat elnöke, Petrovics Vivien vezetésével megrendezték a szabadtéri asztalitenisztornát is a kispakai parkban, amelyen nyolc versenyző vett részt, mindannyian az ificsapat tagjaiként.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai