2021. aug. 1., vasárnap
summer party

Goodbye Summer Party: Búcsúzzon a nyártól egy fergeteges Boney M. bulival Somorján!

2019.8.20. 06:31
parameter.sk

Idén már ötödik alkalommal inthetünk búcsút a nyárnak a somorjai Pomlé parkerdőben, ahol fergeteges bulival várják a szórakozni vágyókat szeptember közepén.

A Goodbye Summer Party szervezői gondoskodnak a nyár méltó elbúcsúztatásáról. Már az első alkalommal megrendezett somorjai nyárbúcsúztató is hatalmasat robbant. Akkor közel háromezren vettek részt a rendezvényen.

A Goodbye Summer Party sikerének titka, hogy a szervezők ügyeltek az aktuális zenei trend és az örök klasszikusok vegyítésére. A változatos programsorozat a fiatal és az idősebb korosztály számára is rengeteg izgalmas tartogat.

Két évvel ezelőtt Mr. President szórakoztatta a tömeget a somorjai parkerdőben,

idén pedig a 70-es és 80-as évek pop világsztárcsapata, a Boney M. érkezik a Pomléba szeptember 13-án!

Sheyla Bonnickon kívül fellépnek még Magyarország közkedvelt előadói, mint Pápai Joci, Dér Heni, Burai Krisztián&Lévai, G.W.M., Essem, Lmen Prala, valamint Magyarország legismertebb main-stream lemezlovasa, DJ Newik, aki az afterpartiról gondoskodik majd.

Elővételes belépőjegyeket a somorjai Molnár könyvesüzletben, a dunaszerdahelyi Focus Music Shopban és a Ticket Portal online oldalán lehet beszerezni. Az elővételes belépőjegyek ára 10 euró,  a helyszínen megvásárolt jegyeké pedig 13 euró lesz.

Akárcsak az előző években, idén is lesz lehetőség VIP-jegyek megvásárlására, amelyekhez korlátozott számban, kizárólag elővételben juthatnak hozzá az érdeklődők a  0917398396 telefonszámon. A névre szóló asztalok mellett a VIP-vendégek kényelméről csinos hostess lányok gondoskodnak majd, továbbá lehetőségük lesz korlátlan étel- és italfogyasztásra, valamint az előadókkal való találkozásra is.

Aki szeretne egy hatalmasat bulizni a nyár végén, annak szeptember 13-án a somorjai Pomlé parkerdőben a helye!

A szervezők szeretettel várnak mindenkit, és üzenik: jön a „Daddy Cool”, úgyhogy a szülőknek, nagyszülőknek is ott a helyük!

Copyright © 2021 Somorjai