2024. ápr. 21., vasárnap
GALÉRIA: Büntetőkkel verte az STK a szeredieket a kupában

GALÉRIA: Büntetőkkel verte az STK a szeredieket a kupában

2021.9.22. 13:03
ujszo.com

Tizenegyespárbaj után a II. ligás somorjaiak jutottak be a labdarúgó Slovnaft Cup 4. fordulójába, a Fortuna ligás szerediek nem sokat mutattak.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

Pontosabban: kedd délután a Pomléban nem sok említésre méltó esemény történt a rendes játékidőben. Hacsak az nem számít annak, hogy gólok, gólhelyzetek helyett a sárga lapos szabálytalanságok sorjáztak. Sem a somorjaiak, sem a szerediek nem mentek a szomszédba egy kis keménységért, a végső mérleg 11 sárga és 1 piros lap (a hazai Štefanka kapta), még a vendégek edzője, Juraj Jarábek is kapott egyet.

Némi veszélyt a rögzített szituációk jelentettek a kapukra, de Michal Trnovský, a csallóköziek hálóőre magabiztosan védett. Ő volt az egyik főszereplője a 0:0-t követő tizenegyespárbajnak is, rögtön az első szeredi próbálkozást (Gataric) megfogta. Előtte Nagy Péter betalált, Oinkonomou azonban nem, így Popovics góljával 1:1 volt az állás két széria után. Ezután Boateng és Jureskin sem hibázott (2:2), Stašík sem (3:2) Haša azonban mellélőtt. Így Vladimár Fuják értékesített büntetője (4:2) továbbjutást jelentett a somorjaiaknak.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai