2024. ápr. 16., kedd
beh_il

Futás az új gyorsforgalmi úton

2020.7.12. 17:03
ujszo.com

A D4R7 társaság a D4R7 esti futás esemény keretében megnyitja az R7-es gyorsforgalmi utat a futás szerelmeseinek. Az eseményen, amely július 17-én 20:00 órakor kerül megrendezésre a sárosfai pihenőhely mellett, 500 futó vehet részt.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

Egy gyorsforgalmi út elkészülése általában a járművezetőknek jelent okot az örömre, akik ennek köszönhetően kevesebb időt töltenek utazással. Ezúttal a futás szerelmesei is örülhetnek. „Ez a szakasz csak most lesz hozzáférhető a futók számára, később már csak autó közlekednek rajta. “– mondta Michael Heerdt, a D4R7 vezérigazgatója. „A futás este kezdődik, hogy elkerüljük a hőséget, reméljük, hogy a résztvevőknek különleges élményben lesz részük. “– tette hozzá Michael Heerdt.

A belépő ára szimbolikus 7 euró, amely a TA3 Alapítványhoz kerül. A bevétel a Káčer na bicykli projektet támogatja. Az alapítvány adminisztrátora, a gyermekbénulással küzdő Peter Káčer kerékpáros bejárja egész Szlovákiát és az utazásaiból származó bevételt a rászorulóknak adományozza. Az esemény partnere az OMV Szlovákia.

További információt ITT OLVASHAT.

beh D4r7

Copyright © 2024 Somorjai