2024. júl. 22., hétfő
Forgalomkorlátozások a Triatlon világbajnokság idején és kísérő programok

Forgalomkorlátozások a Triatlon világbajnokság idején és kísérő programok

2019.5.30. 16:29
Zsuzsanna Sill

Több forgalomkorlátozással is számolni kell a Triatlon bajnokság idején.

Somorján június első hetében kerül sor a triatlon világbajnokságra The Championship 2019, amely több forgalomkorlátozással is kell számolni. A lezárások és kerüőutak pontos leirást a mobilita.sk. oldalon találják az olvasók.

A versenyek egy része a somorja környéki utakon zajlik majd,ezért szükségesek a megfelelő óvinttézkedések az autós és a tömegközlekedés terén is. A Slovak Lines  információja szerint június 1-én  reggel 8 és délután 15 óra között Gútor – Somorja vonalon több megállót törölnek.

Június 2-án reggel 9 és délután 15 óora között  Somorja -  Sárosfa – Bős vonalon törlik a a 9.23, 11.23, 11.53, és a 13.23 óorakor indulóo járatokat

The Championship a legnívósabb versenyek egyike , a starthoz csak a legmagasabb kvalifikációval rendelkezők állnak, mint  Sebastian Kienle, Frederic Funk, Rodolphe von Berg, Florian Angert, Mauricio Méndez Cruz, Sarah Lewis, Lucy Charles, Anne Haug, Daniela Bleymehl,  Vodičková Kahlefeldt.

A versenyt az x-bionic® sphere,  komplexumban rendezik, a belépő ingyenes ay érdeklődők részére.

A verseny kísérőprogramjai már  csütörtökön elkezdődnek, a program  a családok részére is kellemes szórakozást kínálnak.

Szombaton, június 1-én ugrálóvár, arcfestés, játékos atlétika várja az érdeklődőket

Vasárnap június 2-án  Volvo tesztvezetés, arcfestés, kreatív tevékenységek, valamint Miro Jaroš koncert várja az érdeklődőket. Ezt követően After partyra kerül sor a Legends’Bar-ban.

 

Copyright © 2024 Somorjai