2024. máj. 24., péntek
Felkészülés az Eb-re: Bénes góllal játszott döntetlent a szlovák válogatott

Felkészülés az Eb-re: Bénes góllal játszott döntetlent a szlovák válogatott

2021.6.2. 13:21
ma7.sk

Az Európa-bajnokságra készülő szlovák labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen döntetlent játszott Bulgáriával. A mérkőzésen a doborgazi származású Bénes László is gólt szerzett.

A hírt a következő internetes portál közölte: ma7.sk

A hamarosan rajtoló Európa-bajnokságra készülő szlovák válogatott Bulgária ellen játszott felkészülési mérkőzést. A szlovák válogatott az Európa bajnoki keretszűkítés előtt ausztriai edzőtáborban készül az Eb-re.

A szlovákok Bulgária elleni kezdőjében a csallóközi focitehetség, a Mönchengladbach kiválósága, Bénes László is lehetőséget kapott. A találkozón Bulgária a mérkőzés elején, a 9. percben megszerezte a vezetést Iliev góljával.

A bolgárok vezető góljára Bénes László válaszolt a 27. percben, aki első gólját szerezte a szlovák felnőtt válogatottban.

A mérkőzés végeredménye már a mérkőzés első félidejében kialakult, így újabb találat már nem született az 1-1-re végződő mérkőzésen.

Bénes a mérkőzést végigjátszotta, de több játékos is lehetőséget kapott a mérkőzésen. A találkozón a szlovák válogatottban Peter Pekarík 100. alkalommal ölthette magára a címeres mezt.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai