2024. júl. 25., csütörtök
basket_hu

Fegyelmezetlen somorjai játék, kassai győzelem

2019.2.5. 08:09
felvidek.ma

A női kosárlabda Extraliga újabb meccsén az SKK Somorja 21 pontos vereséget szenvedett Kassán. Alig telt el pár nap a Pöstyén elleni szenzációs győzelem  óta, s a somorjai kosaras lányok hétvégén már a kassai fiatal angyalok otthonában próbálták megismételni bravúros hazai teljesítményüket.

De sajnos ez már nem az a meccs volt. A vendégek nagyon passzívan indultak, ami meghatározta a mérkőzés kimenetelét.

A kassai lányok jobban kezdtek, aktívak voltak, gyorsan játszottak, így hamarosan 15-20 pontos előnyt szereztek, ami óriási hátrányt jelent idegenben.

A második félidőben aztán volt egy-két pillanat, amikor azt hihettük,  mégis el lehet kapni a kassaiakat, hiszen a somorjaiak feljöttek 7 pontra, de sajnos a továbbiakban nem tudtak megfelelően koncentrálni a lányok, akik többször hibáztak és a hazaiak ismét elhúztak. Egy biztos, hiányzott az a szív, az a küzdés, amely a múlt héten jellemezte a lányokat Pöstyén csapata ellen. Ráadásul a sok egyéni hiba sem fért bele most. Ha a csapat tényleg meg akarja kaparintani a harmadik helyet, akkor bizony ezeket a hibákat ki kell valahogy küszöbölni, és sokkal jobban összpontosítani a jövőben.

A csapat legjobbja a múlt héten eltiltás miatt padon ülő játékos-edző, Suja Tímea volt, aki 26 pontot dobott a mérkőzés során.

„Jobban örülnék, ha jól játszottunk volna és nyerünk!”

– nyilatkozta a samorin.sk-nak a klasszis teljesítményt nyújtó somorjai játékos.

Young Angels Kassa – SBK Somorja 75:54

Negyedek: 21:11, 19:8, 18:18, 17:17
Nézőszám: 180
SBK Somorja: Suja 26, Vyňuchalová 13, Letková 7, Marcová 5, Horvátová 3, Lelkes J., Dulová, Slimáková

Copyright © 2024 Somorjai