2024. feb. 28., szerda
mestska policia_hu

Élet a városunkban, avagy miről mesél a rendőrségi krónika

2019.1.25. 08:21
Zsuzsanna Sill

2019 január 5-én, az éjszakai órákban a Mély útra szálltak ki a városi rendőrök, ahol a bejelentés alapján három ittas fiatal veszélyeztette a közúti forgalmat, ugyanis a gépjárművek elé ugrált. A helyszínre érkezve a rendőrök már nem találták a helyszinen az elkövetőket.

2019. január 8-án, a délelőtti órákban a Városmajorból érkezett bejelentés, amely szerint a parkolóban, a leparkolt járművek mellett egy eszméletlen személy feküdt. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az erősen ittas férfit a barátai időközben hazavitték.

2019. január 10-én a városi rendőröknek a Szenci úton  akadt dolguk,   itt a bejelentés szerint egy férfi veszélyeztette a közúti forgalom biztonságát. A kiszállás során kiderült, hogy a férfi nem rendelkezik okmányokkal, állítása szerint nagymagyari illetőségű. A felszólítást követően távozott a helyszínről.
Egy nappal később, 2019. január 11-én, az éjjeli órákban a Körtvélyesi útra szálltak ki a városi rendőrök, miután bejelentést kaptak, hogy a földön egy ismeretlen férfi fekszik. A helyszínen kiderült, hogy az illető erősen ittas állapotban van. Hazakísérték a Napraforgó utcába, ahol nővére vette át.

Gazdasoron található lakótömbök egyikéhez is riasztották a rendőröket a lakótömb  lépcsőházában egy férfi aludt. Szintén ittas személyről volt szó, aki a városi rendőrség munkatársainak elmondta, hogy a szóban forgó címen állandó lakhellyel rendelkezik. A felszólítást követően elhagyta a helyszínt.

2019. január 15-én délelőtt kéregetők egy háromfős csoportja miatt szálltak ki a városi rendőrök a Pozsonyi útra, egy áruház parkolójába. Mire a helyszínre értek, a csoportot már nem találták, de  egy másik áruház előtt  sikerült lefülelni őket. Mint kiderült, hajléktalan egyénekről volt szó, akik a felszólítást követően elálltak a kéregetéstől és távoztak a helyszínről.

2019. január 19-én, az éjjeli órákban a Fő utca egyik kávézójában lépett fel agresszíven a vendégek egyike a pincérnővel szemben. A városi rendőrök kiérkezésének idejében már nem tartózkodott a helyszínen, ám később visszatért, és ugyanott folytatta. A városi rendőrség munkatársai kitiltották a helyszínről.

2019. január 20-án az állami rendőrség kérte a városi rendőrök együttműködését, miután bejelentést kaptak, hogy a Pozsonyi út egyik áruháza előtt egy vásárló hangosan szidalmazta az elárusítónőket. A helyszínen kiderült, hogy az agresszív vevő már elhagyta a helyszínt.

logo_minor

 

Copyright © 2024 Somorjai