2024. máj. 29., szerda
ma7.sk

Döntetlennel kezdte a tavaszi idényt a DAC farmcsapata

2021.2.15. 08:48
ma7.sk

A szlovák másodosztály tavaszi szezonrajtján a DAC farmcsapatának számító Somorja hazai döntetlennel kezdett a MOL Akadémián. A somorjai kezdőben több dunaszerdahelyi tehetség is lehetőséget kapott, köztük több téli igazolás is.

A hírt a következő internetes portál közölte: ma7.sk

A szlovák másodosztály tavaszi szezonnyitóján a Somorja egy hazai döntetlennel kezdett a Zsolna fakócsapata ellen.

A DAC farmcsapatának számító Somorja kezdőjében több DAC-játékos is lehetőséget kapott a tapasztalatszerzésre.

A kezdőben ott volt a Fortuna Liga legértékesebb játékosának számító Luciano Vera, aki Argentínából érkezett Dunaszerdahelyre, de lehetőséget kapott az amerikai Creighton Braun is. A DAC csapatából továbbá Sebastian Nebyla és Bögi Ferenc is lehetőséget kapott Michal Kuruc vezetőedzőtől. A vendégek kezdőjében ott volt Bari Krisztián, aki Dunaszerdahelyről igazolt Zsolnára, még tavaly nyáron.

A Zsolna gyorsan megszerezte a vezetést a mérkőzésen, a vendégek a 9. percben Kaprálik góljával szerezték meg a vezetést. A gólt követően a Somorja több helyzetet is kialakított, de az egyenlítés nem sikerült az első félidőben a somorjai együttesnek.

Szünetről visszatérve a csallóközi együttes könnyen fordíthatott volna, egy szöglet után Nebyla ziccerét fogta a zsolnai hálóőr, majd néhány perccel később Báez pontrúgása után Braun talált a kapuba. Tehát a DAC új szerzeménye első tétmérkőzésén góllal debütál Somorján. A folytatásban is akadtak lehetőségek mindkét oldalon, de újabb gól már nem született a találkozón.

További információt ITT OLVASHAT.

 

Copyright © 2024 Somorjai