2024. máj. 24., péntek
Dolgozz velünk a Chipitában! – Egy igazán édes ajánlat

Dolgozz velünk a Chipitában! – Egy igazán édes ajánlat

2021.4.20. 10:30
Chipita

Gyere a Chipitához dolgozni, és vegyél részt sokak kedvenc nassolnivalójának gyártásában! Áprilisban kezdi meg működését a Dunaszerdahely mellett, az egyházkarcsai ipari parkban épült legmodernebb Chipita gyárunk, ahova új munkatársak jelentkezését várjuk. Gyártósori munkatársként nap mint nap kicsik és nagyok kedvencét készítheted velünk. Modern munkakörnyezetünkben megtanítjuk neked a croissant-sütés titkait, és egy olyan csapat tagja lehetsz, amely elmondhatja magáról: az általuk készített termékekért világszerte 56 országban rajonganak!

Miért válaszd a Chipitát?

Vállalatunk 1973-ban alakult Görögországban, a kezdetekben sós snack termékeket gyártottunk. 1991-ben elindítottuk világsikerű 7Days croissant-jaink gyártását, 1995-ben pedig a Bake Rolls kenyérchipseink is piacra kerültek – ezeket jelenleg 11 országban, 14 üzemben állítjuk elő. Kínálatunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy megfeleljünk az új táplálkozási igényeknek, és vásárlóinknak magas tápértékű termékeket kínáljunk. Tudjuk, hogy ez csakis munkatársaink segítségével érhető el, ezért is kiemelten fontos számunkra, hogy kollégáinknak stabil hátteret, anyagi biztonságot és fejlődési lehetőségeket kínáljunk. Hiszünk abban, hogy a kölcsönös tisztelet és az etikus kommunikáció a jó együttműködés alapja, és ez az, ami vállalatunkat napról napra előbbre viszi.

Chipita_croissants_2

Chipita_croissants_1

Ezért (is) gyere hozzánk dolgozni

Ha szeretsz csapatban dolgozni, szívesen tanulsz új dolgokat, és a rád bízott feladatokat felelősségteljesen és precízen végzed, rád van szükségünk. Tanulmányaidat tekintve szakközépiskolai vagy középiskolai végzettséggel tudsz elhelyezkedni nálunk, az élelmiszeriparban szerzett tapasztalat előnyt jelenthet. Gyárunkban három műszakban dolgozunk, hétfőtől péntekig. A sikeres felvételt követően új munkatársaink két bevezető tréningen vesznek részt, ahol megismerkednek cégünkkel, a munkavédelmi, biztonsági és minőségvédelmi szabályokkal, valamint a sütőipari alapismertekkel.

Mit kínálunk?

  • Bruttó 900-1100 eurós átlagfizetés

  • Karrierlehetőség, képzések a cégcsoporton belül, külföldön is

  • Utaztatás biztosítása

  • Ingyenes étkezés

  • Szinte korlátlan croissant-hozzáférés 😊 (havonta ingyenes termékek) és jó hangulat

A kínált pozíció pontos leírását ide kattintva éred el.

Ha egy igazán édes munkára vágysz, itt a helyed!

Életrajzodat várjuk a skhr [at] chipita.com email címre, kérdés esetén pedig érdeklődhetsz a +421 2 2120 4803-as telefonszámon.

www.chipita.com

www.7days.com

www.chipicao.com

Chipita_logo

Copyright © 2024 Somorjai