2024. ápr. 16., kedd
borebely DAC_hu

DAC QUIZ: Hazai pályán

2020.5.15. 06:37
Oznam

A szórakoztatás egyik új formáját hozza el önöknek a DAC, emellett a legügyesebb szurkolók értékes díjakkal lehetnek gazdagabbak. Péntek este várja önöket a kvízmester, Borbély Laco!

2020. május 15-én, pénteken 18:00 órai kezdettel jön a DAC új kvízműsora, a Hazai pálya. A szurkolók értékes díjakért versenghetnek, és az érdekes kérdések megválaszolásában a hazai futballszínpad ikonikus alakja, Borbély Laco kvízmester lesz a segítségükre. És mindezt magyarul!

A szórakozás tehát garantált és partnerünknek, a CZ Slovakia cégnek köszönhetően a három legügyesebb szurkolónkat a következő csodálatos díjakkal jutalmazzuk:

1. hely: a DAC aláírt meze + a DAC store ajándékcsomagja 50 euró értékben + kétszemélyes vacsora a DAC kiválasztott játékosával
2. hely: a DAC aláírt meze + a DAC store ajándékcsomagja 50 euró értékben
3. hely: a DAC aláírt meze

Hogyan lehet jelentkezni a kvízműsorba? Semmi sem egyszerűbb! Elég a következő utasításokat követni, és tényleg csak néhány lépést megtenni:

1. Megnyitni a KVÍZ aloldalt a főmenüben, vagy a következő linkre kattintva:
Csatlakozom a DAC QUIZ-hez
2. Megadni a felhasználónevet, amellyel jelentkezni szeretne a versenybe és megnyomni a Folytassa ikont
3. Megvárni a kvíz kezdetét és fokozatosan megválaszolni az egyes kérdéseket

Fontos!

- a kvízversenyhez csak annak indulása előtt lehetséges csatlakozni; a kvíz indulását követően a bejelentkezés már nem lehetséges
- a kvíz indulása után semmiképpen sem nyomja meg az oldal frissítésére szolgáló gombot; ellenkező esetben nem fog tudni visszatérni a kvízbe
- mindegyik kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésére, emellett azonban a válaszadás gyorsasága is számít; nem elég tehát helyesen felelni, a gyors ujjak is szükségesek

Az a játékos lesz a győztes, aki a legtöbb helyes választ adja, egyúttal minden válasz összességében a leggyorsabb is lesz.

A fentebb említett oldalon a kvíz mellett elő videóközvetítést is láthatnak Borbély Lacoval. Elég tehát egyetlen gombnyomás az egész kvíz előhívásához.

Várjuk önöket már holnap koraeste!

Copyright © 2024 Somorjai