2024. máj. 26., vasárnap
D4? R7? Honnan? Hova? Térképen mutatjuk, mi változik a nyártól!

D4? R7? Honnan? Hova? Térképen mutatjuk, mi változik a nyártól!

2020.6.12. 09:10
ma7.sk

A D4R7 a legtöbb csallóközi ember számára tulajdonképpen annyit jelent, hogy Egyházgellénél felhajtva az autópályára, Pozsonyban jöhetünk majd le róla. Holott a projekt ennél sokkal összetettebb, s most, a finishez közeledve már jól látszik, tulajdonképpen mennyi változást is hoz a főváros tágabb vonzáskörzetében élők számára.

A hírt a következő internetes portál közölte: ma7.sk

križovatka_hu

Duplakörforgalmas felüljáró Dénesdtorcsmisérd előtt. A tervek szerint innen egészen Horvátjárfaluig jutunk majd.

Körforgalom az új egyházgellei letérénől, felüljárók - szintén körforgalommal - Dénesdtorcsmisérd előtt, rozsdás(nak tűnő) zajvédő falak a csallóközi mezőkön, torlódások és egy újabb felüljáró a "pozsonyi kétsávos" kezdeténél. Egy csallóközi átlagember számára nagyjából ennyit jelent jelenleg a D4R7 projekt, holott a változásokat összegezve jól látható, gyakorlatilag teljesen átalakítja a főváros 50 kilométeres körzetében élő állampolgárok mindennapjait.

Ez az írás, s ezt kérjük, nézzék el nekünk, nem kívánja tárgyalni, hogy az egyre fogyatkozó, híguló csallóközi magyarság szempontjából milyen következményei lesznek, ha Felső-Csallóköz még egyszerűbben elérhető lesz a pozsonyiak számára, pusztán a közlekedés változásaira fókuszál.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai