2024. feb. 23., péntek
kukkonia_il

Csallóköz legjobb étele

2018.8.29. 07:17
parameter.sk

A hazai gasztronómia, a helyi alapanyagok felhasználásával készült hagyományos ételek népszerűsítése, valamint az, hogy a vendégek szeressék, ami a miénk, és éttermeink közül válasszák meg kedvenc helyeiket, ahol megkóstolhatják Kukkónia ételeit – ezek a fő céljai a „Kukkónia legjobb étele” fórumnak.

Célunk nem az, hogy a séfek rivalizáljanak egymással, hanem az, hogy segítsék egymást és tanuljanak egymástól. Mindannyiunk közös érdeke, hogy a népszerűen Kukkóniának nevezett Csallóköz vendéglátása egyre inkább fejlődjön, és minél jobb eredményeket érjen el.

Ezért lenne jó, ha minél több étterem benevezne a kezdeményezésbe.

Várjuk az éttermek jelentkezését!

Miért érdemes jelentkezni a „Csallóköz legjobb étele” versenyre? Több oka is van!

Video tu.

Első és legfontosabb oka, hogy éljük meg az álmainkat, és bizonyítsuk be, hogy igenis helyünk van a legjobbak között.  Emellett, hamár megva n az ízélmény, és a megfelelő alapanyagok sem hiányoznak, a séfek mesterszakácsok keze alatt sajátíthatjuk el a konyha legújabb fortélyait.

A továbbképzést Bindics Imre, az Amade Château és a Villa Rosa étterem főszakácsa, a Bocuse d’Or zsűrijének tagja, illetve Horváth Szilveszter, a győri La Mareda étterem neves séfje vezeti.

Az igazi gasztrokaland a kóstolással kezdődik, ám egy életen át emlékezetes maradhat a csallóközi konyha ízvilága.

kukkonia

Ne várj Te sem, merj nagyot álmodni, és tegyél egy lépést a cél felé! Ne habozz, ha a konyha és az ízletes ételek jelentik számodra az életet! Itt az idő, hogy megmutasd, benned is megvan az a tehetség, amelyet keresünk.

Készítsd el azt a hagyományos ételt, amelyet a legjobban szeretsz, amelynek ízei az összes ízlelőbimbót beindítják. Hiszünk a szakértelmedben, és várjuk, hogy jelentkezz!

A jelentkezési határidő: 2018. szeptember 7.

Küldj e-mailt a region [at] kukkonia.sk címre, vagy hívj minket a 0905 876 134-es telefonszámon.

Legyen a te főztöd a Csallóköz legjobb étele, és légy büszke a tehetségedre!

Gyere, főzzünk együtt szeptember 10-én a MOL Arénában egy ínycsiklandó csallóközi ételt, amely után mindenki megnyalja mind a tíz ujját!

 

Copyright © 2024 Somorjai