2022. jan. 20., csütörtök - Fábián,Sebestyén
ujszo

Bénító hatása lett a járási tilalomnak

2020.4.9. 06:26
ujszo.com

Zűrzavar, káosz, többórás várakozás, kilométeres sorok – gyakorlatilag az egész ország főbb útvonalait ez jellemezte a kijárási tilalom bevezetése miatt elrendelt ellenőrzéseket követően.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

A rendőrség a hajnali óráktól ellenőrizte a járáshatárokon áthaladókat, átlag 30–40 percig tartott az ellenőrzés.

Kaotikus ellenőrzés

Tegnap hajnalban 45 perces késéssel értek be a fővárosba a Dunaszerdahelyi járásból érkező ingázók. A 63-as elsőrendű főúton két ellenőrzést is abszolválniuk kellett az autósoknak. A Dunaszerdahelyi és a Szenci járás határán, valamint a Pozsonyi járásba behajtva is hosszú kocsisorok alakultak ki. Az első állomáson a személyi igazolványok bemutatása után kérdőívet töltettek ki a rendőrök az utazókkal, a másodikon már a munkáltatói igazolványt is elkérték.

A kora reggeli órákban alábbhagyott a forgalom, az 572-es másodrangú főúton volt, aki 20 perc alatt átjutott az ellenőrző ponton. Később azonban többórás dugók alakultak ki. Hasonló volt a helyzet a Vágsellyei és a Galántai járás határában is, Deáki és Taksony között délelőtt mintegy 40 perces volt a várakozási idő az ellenőrzés miatt. A nagyobb városok bekötő útjain több kilométeres kocsisorok alakultak ki, a déli órákra már az autópályák melletti településeken is álltak az autók. Ellenőrzés nélkül jutottak be a fővárosba azok, akik a vonatközlekedést választották.

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2022 Somorjai