2024. máj. 26., vasárnap
Bénes László: Az Európa-bajnokság óriási pozitívum a karrieremben

Bénes László: Az Európa-bajnokság óriási pozitívum a karrieremben

2021.7.12. 07:15
ujszo.com

Bénes László, noha kevesebb szerepet kapott a 2020-as labdarúgó-Európa- bajnokságon a szlovák válogatottban, úgy gondolja, így is nagy tapasztalat volt a kontinensviadal a karrierjében. A doborgazi focistával a szabadsága alatt beszélgettünk az Eb-n szerzett tapasztalatairól, a szentpétervári stadionról és arról, hogy mit hozhat számára klubszinten az új szezon.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

Gondolom már leülepedett az élmény, amit az Európa-bajnokság jelentett. Milyen érzésekkel tért haza?

Már annak nagyon örültem, hogy bekerültem az Eb-keretbe, mert ez volt az első nagyobb tornám a felnőtt válogatottal. Jól is kezdtük az Eb-t, győztünk a lengyelek ellen, sajnos a másik két meccsünkön már nem sikerült pontot szereznünk és kiestünk a csoportból. De összességében jó tapasztalat volt számomra, két mérkőzésen pályára is léphettem. Óriási pozitívum ez a karrieremben.

A szlovák válogatott Szentpéterváron játszott két csoportmeccset is. Milyen volt a Kresztovszkij Stadion, amely a 2018-as oroszországi vb-re lett megépítve

Játszottam már pár szép, nagy stadionban, de a szentpétervári az egyik legszebb. Egy kis szigetre van építve, gyönyörű az egész létesítmény, behúzható tetővel. Az öltözők is nagyon modernek és szépek. És végre szurkolók előtt lehetett futballozni, ami egy év után szinte újdonságként hatott. 

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai