2024. ápr. 21., vasárnap
sup_sup korona

„Az ember nem tud dolgozni, de a számlákat be kell fizetni”

2020.3.30. 07:07
ujszo.com
Rigó Sándor klubtulajdonos - Nagy Roland felvétele

A koronavírus-járvány miatt bevezetett óvintézkedések mindannyiunk életét megnehezítik, de különösen nehéz helyzetben vannak azok a kisvállalkozók, akik a korlátozások miatt nem tudják a munkájukat végezni. Közéjük tartozik Rigó Sándor is, aki zenei klubot üzemeltet Somorján.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

Mióta van zárva a klub?
Éppen két héttel ezelőtt zártam be, amikor Peter Pellegrini a sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a bárok és az éttermek ne legyenek nyitva. Emlékszem, hogy az első pár nap elég bizonytalan volt, hiszen nem tudtuk pontosan, milyen vendéglátóipari egységek működhetnek tovább, és azt sem, milyen rezsimben. Vannak, akik meg tudták oldani a korlátozott nyitvatartást, például házhoz szállítással, nekem erre persze nincs lehetőségem.

Azóta otthon van? 
Igen. Kezdetben ugye arról volt szó, hogy csak két hétig kell bezárnom, és én ezt tiszteletben is tartottam, hiszen tudom, hogy a betegségnek van egy bizonyos lefolyási ideje. Ekkor még talán bele sem gondoltam, hogy ez az egész sokáig elhúzódhat, de ahogy követtem a híreket, úgy 4-5 nap után nyilvánvalóvá vált számomra, hogy itt nem csak 14 napról lesz szó, hanem akár 1 vagy 2 hónapról, esetleg többről.

 

További információt ITT OLVASHAT.

 

 

Copyright © 2024 Somorjai