2024. júl. 25., csütörtök
Átadtuk a kupakgyűjtésből befolyt összeget

Átadtuk a kupakgyűjtésből befolyt összeget

2021.11.3. 08:45
Mesto Šamorín

Kedden, október 26-án a városi hivatalban Frimmel Filipnek és szüleinek átadtuk a több hónapja tartó kupakgyűjtésből befolyt összeget. A 120 eurós utalványt Orosz Csaba polgármester, Almási Ilona, a városi hivatal kulturális- és sport-osztályának vezetője, Fürdős József, a Szlovák Vöröskereszt somorjai alapszervezetének elnöke és Mária Domsitzová, az alapszervezet elnökségi tagja nyújtotta át.

Fürdős József elmondta: a kupakgyűjtés a városi képviselők kezdeményezésére indult. A szervezést a kulturális- és sport-osztály, illetve a Vöröskereszt helyi szervezete közösen vállalta fel. A gyűjtőedényeket a somorjai iskolákban és óvodákban helyezték el, a kupakok felvásárlási ára 5 euró kilogrammonként.

Zuzana Frimmelová, a hétéves, ritka genetikai rendellenességgel született Filip édesanyja ezúton is köszönetét fejezi ki azoknak, akik bekapcsolódtak a gyűjtésbe. A befolyt összeget rehabilitációra fordítják. A gyűjtés az egészségkárosodásban szenvedő gyerekek megsegítésére folytatódik.

Frimmel Filip javára az OZ Filipko polgári társulás SK88 5600 0000 0096 4725 0001 bankszámlaszámán adakozhatnak. A társulás 2%-os adófelajánlást is fogad.

Copyright © 2024 Somorjai