2021. máj. 11., kedd - Ferenc
FG_XBionic_SummerTour_220718_3204

A legjobb lovasok a világ minden tájáról már egy hete versenyeznek Somorján az X-BIONIC® SUMMER TOUR presented by Energochemica lóversenyen.

2019.7.26. 13:52
site_dev

Az X-BIONIC® SUMMER TOUR by presented by Energochemica 2019 rendezvény első hete gyakorlatilag már mögöttünk van, de a versenyzőket és a nézőket még két izgalmas hétvége várja. A verseny a világszínvonalú x-bionic® sphere központban zajlik Somorján, július 16-tól egészen augusztus 4-ig. Ezidő alatt a világ és Szlovákia legjobb lovasai mérik össze az erejüket.

Szeretettel meghívjuk a nézőket az első ilyen típusú versenyre, amely szombaton 20.30 órakor veszi kezdetét a kinti arénában, ahol nyolc világbajnok mutatja be tudását, és akiket megtalálnak a sztárokkal teli rajtvonalon. A fogathajtókon kívül bemutatkoznak a lovas ugratók is - szombaton 13.30 órakor a DERBY, és vasárnap ugyancsak 13.30 órakor a hétvége fénypontja a Grand Prix lesz. A hét utolsó napja az ifjú, junior és gyermek lovasok nemzetközi Kupájának lesz szentelve, amelyen bemutatják a pónilovakat is és a hét csúcspontja ismét a vasárnapi Grand Prix lesz.

A nézők számára rendkívül érdekes versenynek ígérkezik, amelyre ugyanúgy, ahogy az egész eseményre, ingyenes lesz a belépő.

További információkért látogasson el honlapunkra www.x-bionicsphere.com

Copyright © 2021 Somorjai