2024. máj. 25., szombat
A koronavírus-válság miatt késik a D4/R7 egyik szakaszának átadása is

A koronavírus-válság miatt késik a D4/R7 egyik szakaszának átadása is

2020.3.30. 06:50
ujszo.com

A D4/R7 egy 29,7 kilométeres szakasza már készen áll arra, hogy átadják a forgalomnak. A tényleges átadásnak már csak adminisztratív akadályai vannak.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

Be kell még fejezni a használatbavételi eljárást, amelynek elengedhetetlen része a személyes tárgyalás. Ezt azonban az új típusú koronavírus terjedése miatt április közepére kell elhalasztani. A TASR hírügynökséget a pozsonyi (Bratislava) körgyűrű fő kivitelezője, a D4R7 Construction társaság tájékoztatta pénteken.

Érsek Árpád (Most-Híd) volt közlekedésügyi miniszter február közepén tartott kontrollnapot a D4/R7 építkezésén. Akkor azt nyilatkozta, hogy az útszakasz március végén, április elején már járható lesz. Az R7-es gyorsforgalmi út 25,2 és a D4-es autópálya 4,5 kilométeres szakaszáról van szó, amelyhez 22 híd, és három kereszteződés tartozik: Csölle (Rovinka), Dénesdtorcsmisérd (Dunajská Lužná) és Somorja (Šamorín).

A társaság közleménye szerint a körgyűrű további szakaszainak építését késleltetik az elfogadott óvintézkedések, amelyek következtében lelassult a szükséges építőanyagok beszállítása is.

További információt ITT OLVASHAT.

 

Copyright © 2024 Somorjai