2024. már. 3., vasárnap
DAC

A DAC-ról szól a hétvége

2019.2.15. 12:30
felvidek.ma

Különleges eseménysorozattal indul Dunaszerdahelyen a Fortuna-liga tavaszi idénye.

Dunaszerdahelyen felpezsdül az élet február 16-án, szombaton a Fortuna-liga tavaszi idényének kezdetével. Nem egyszerűen a bajnoki szezon folytatódik, hanem a MOL Aréna most már teljesen befejezett komplexumának a felavatására is sor kerül.

A szurkolók, a vendégek most először vehetik birtokba mind a négy tribünt, összesen 12 700 ülőhellyel. A klub vezetése nézőcsúccsal számol, hiszen a hazai szektorokba szóló minden jegy gazdára talált.

Nem is csoda, mert a pályán igazi rangadóra kerül sor.

A tabella vezetője, a pozsonyi Slovan látogat a MOL Arénába.

A DAC a tavaszi idényt a második helyről várja, nyolc ponttal lemaradva örök riválisától. Különlegessége lesz még a mérkőzésnek, hogy a magyar válogatott labdarúgó, Guzmics Richárd a Slovan csapatát erősíti.

Januárban Bayo-tól búcsúztak a sárga-kék szurkolók, viszont az átigazolási szezonban a klub 13 újoncot szerződtetett le a 35 fős A-csapat keretébe. Bemutatkozásukat nagy érdeklődéssel várják a hazai drukkerek.

A szurkolói klubok vélhetően gyönyörű koreográfiával készülnek, emellett pedig a névsorolvasási show, valamint a Nélküled éneklése után a kezdőrúgást Hosszú Katinka fogja elvégezni.

A klub egész nap programokkal várja a helyi és a Dunaszerdahelyre látogató vendégeket.

Az érdeklődők már délelőtt Kukkónia-ínyencségeket kóstolhatnak, majd az ebédhez a Pósfa zenekart hallgathatják. A mérkőzés előtt pedig a Videoton UEFA-kupa-döntős csapatának legendáival, Disztl Péterrel, Horváth Gáborral, Csongrádi Ferenccel és Szabó Józseffel találkozhatnak.

Copyright © 2024 Somorjai