utorok, 30. apr. 2024
Már csak két hét van az ajándékok beszerzésére

Már csak két hét van az ajándékok beszerzésére

9.12.2021, 15:00
ujszo.com

Milyen ajándékkal lepjük meg szeretteinket? Sokan az utolsó pillanatra szokták hagyni a karácsonyi meglepetések beszerzését, és akik még nem vásároltak semmit, azoknak a lockdown miatt most korlátozottak a lehetőségeik. Az ünnepek az idén is a koronavírus árnyékában zajlanak.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

Már csak két hét maradt az ajándékok beszerzésére, mégsem szabad elkapkodni. Mielőtt bármit vennénk, tanácsos meghatározni, legfeljebb mennyit költhetünk el. Ne feledjük: decemberben egyéb kiadások is terhelik a családi költségvetést – karácsonyfát kell venni, ünnepi vacsorát kell biztosítani, a csomagolópapír is pénzbe kerül, és ha a Covid-19 miatt betegeskedtünk, fizetetlen szabadságon voltunk vagy elbocsátottak, szűkös lehet a családi költségvetés. Jelenleg csak a legszükségesebb árucikkeket forgalmazó boltok vannak nyitva, ezért a vásárlási lehetőségek korlátozottak, hacsak nem online rendelünk. Ez esetben először ellenőrizzük a szállítási feltételeket, főleg, hogy a kitippelt terméket a kereskedők képesek-e karácsonyig kézbesíteni!

Szabjunk keretet!
Első lépésként gondoljuk végig, ajándékokra mennyi futja! Készítsünk listát, ki mindenkit szeretnénk meglepni! A nevek mellé feljegyezhetjük, ha van valamilyen tippünk, kinek mit adhatnánk. Ha valamelyik névnél nem jut eszünkbe semmi, ugorjuk át, majd később visszatérünk hozzá. Gondolkodjunk el azon, kinek mi okozna örömet: elektronikai cikk, könyv, ruha, kiegészítők, kozmetikai cikkek, saját készítésű apróság stb. Ha összeállt a lista, az internetes árukereső oldalak segítségével hasonlítsuk össze az árakat! Alapos piackutatással több tíz eurót lehet megtakarítani.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Šamorínčan