Videó archívum

Videó: FC STK Somorja – KFC Komárom

Videó: FC STK Somorja – KFC Komárom

Az első hazai meccs 2016-ban, első győzelem. Az STK Somorja focistái a III. liga 20. fordulójának rangadóján 2:1-re legyőzték a Komárom csapatát. Focistáink harcoltak, szívüket otthagyták a pályán, több szép támadást vezettek.

Jól kezdtek a somorjaiak. A 9. percben Jose Lucas remek technikai húzása után az ellenfél játékosa kezezett és a megítélt büntetőt maga Jose Lucas biztosan értékesítette. A következő percekben a vendégek voltak aktívabbak, több kecsegtető lehetőséget is kidolgoztak. A 25. percben már Hajdúch is verve volt, de Mezovský kirúgta a labdát a gólvonalról. Az első félóra végén a vendégek egyenlítettek, Faragó közelről talált be. Nemsokára ismét örült a Pomlé közönsége, amikor egy gyors támadás végén Leonel középre lőtte a labdát és Tóth a saját kapujába talált.

Olvasd tovább »

Lenyűgöző fotókiállítás a régi Somorjáról

Lenyűgöző fotókiállítás a régi Somorjáról

2016. április 1-én a Városi Művelődési Központban kerül sor annak különleges kiállításnak a megnyitójára, mely a Régi idők emlékei címet viseli és több mint 230, a régi Somorját ábrázoló fotót tartalmaz majd.

„A legrégebbi fotó 1898-ból való és a legfiatalabbak is a 70-es évekből” árulja el Szinghoffer Gábor a kiállítás megálmodója és szervezője, aki ezúton is köszöni a sok segítséget barátainak, a Wanted Design-nak és VMK-nak.

Olvasd tovább »