Elkövetkezendő események

Egy doboznyi öröm, egy doboznyi szeretet!

Az ünnepek közeledtével nemcsak a lakásunkat, környezetünket  díszíthetjük, tehetjük szebbé, hanem a szívünket is. Több fórum hirdet adakozási lehetőséget. Közülük  egy  a „ Mennyi szeretet fér egy cipősdobozba”  – akció. Már évek óta van lehetőség az adakozás ily módjára. Somorja és környékén is több gyűjtőpont működik majd november 23. és december  6. között. További információk »

Emigránsok a VMK színpadán

Az idei évadot  kicsit megkésve, december 9-én kezdik  Somorján a VMK –ban.    Slavomír Mrožek Emigránsok című darabjával  kezdődik az évad.  A darabot a Csavar Színház előadásában nézheti a nagyérdemű. Sajnos a bérletes ülésrendet jelen helyzetben nem áll módunkban biztosítani, ezért a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.   További információk »

Adventi hangverseny

A somorjai Híd vegyeskar  online  adventi hangversenyre hívja az érdeklődőket. Az eseményre  december 13-án kerül sor  17,00 órától. A szervezők a korlátozások betartása érdekében online formában tartja meg a már hagyományos adventi hangversenyét.  A koncert helyszíne a somorjai római katolikus templom. A hangversenyen közreműködik Csémy Erika, Szinghoffer Gábor, ők szólót énekelnek, valamint zongorán közreműködik Domsitz Erika. ... További információk »